Nieuwe website.

Beste leden van de queer gemeenschap van Weert,

We zijn verheugd om de lancering van de nieuwe website van Stichting BSassy aan te kondigen! Deze website is ontworpen om een centrale hub te zijn voor onze gemeenschap in Weert, met als doel het delen van informatie, het organiseren van evenementen en het bieden van ondersteuning aan iedereen die zich identificeert als queer.

Op de nieuwe website van Stichting BSassy kun je verwachten:

  • Evenementenkalender: Ontdek wat er gaande is in Weert en omgeving, van sociale bijeenkomsten tot educatieve workshops en feesten.
  • Hulpbronnen: Vind ondersteuning en informatie over lokale diensten, gezondheid, juridische kwesties en meer.
  • Blog en nieuws: Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en lees inspirerende verhalen uit onze gemeenschap.
  • Contact: Neem gemakkelijk contact met ons op voor vragen, suggesties of om betrokken te raken.

We nodigen je uit om de website te verkennen op www.bsassy.nl. Deze lancering markeert een nieuwe stap voor Stichting BSassy en we hopen dat dit platform een waardevolle bron zal zijn voor alle queer individuen in Weert.

Met vriendelijke groet,

Secretariaat.
Stichting BSassy.

Geef een reactie

Zoeken

Populaire berichten

  • Café ut Ingelke presenteert!
    Café ut Ingelke presenteert!

    Op 30 september gaat het met Weert kermis weer helemaal los bij Café ut Ingelke. Nel heeft weer de handen ineen geslagen met haar harem om je de gezelligste kermisavond te bezorgen. Klik voor meer…

  • Bier & Bingo Borrel
    Bier & Bingo Borrel

    30-10 dit wil je zien! Na de superleuke B•Borrelig editie, komt nu deze Bier & Bingo Borrel! Tijdens deze avond maak je kans op gratis shotjes en (maar echt) fantastische prijzen uit Weert en omgeving. Klik voor meer….

  • Info

    BSassy is een stichting gevestigd in Weert die zich inzet voor de LHBTI+ gemeenschap in de regio. De stichting heeft als doel om een inclusieve omgeving te bevorderen waarin mensen van alle seksuele geaardheden, genderidentiteiten en -expressies zich geaccepteerd en gesteund voelen. Klik voor meer…

Categorieën

Tags

Er is nog geen inhoud om hier te tonen.